Online Sinterklaaslootjes trekken

Altijd weer spannend, de tijd voor 5 december… Want wie heeft wie na het trekken van de lootjes? Is altijd een spannende vraag die ons lang bezighoudt. Op deze pagina, vind je meer informatie over het trekken van de lootjes. Op deze pagina vind je ook een handige tool om het trekken van de lootjes een stuk gemakkelijker te maken.

Lootjes trekken voor Sinterklaas

Tips voor een geslaagde trekking

Niet alleen voor de kinderen maar zeker ook voor ouders en ouderen is Sinterklaas vieren een leuk en gezellig feest. Je kunt ervoor kiezen dat de volwassenen iets voor elkaar kopen, maar het kan ook anders.

Leuker is het om lootjes te trekken en het cadeau of surprise met gedicht aan te bieden. Het trekken van de Sinterklaas lootjes kan op de traditionele manier worden gedaan. Iedereen komt bij elkaar en elk trekt een lootje. Tegenwoordig is het populair om dit via internet te doen via één van de bekende lootjes sites. Via een Sinterklaas lootjes site kun je op afstand lootjes trekken en hoef je voor het trekken van de lootjes niet meer samen te komen. Op Gratislijstje.nl kan je eenvoudig een verlanglijstje maken en lootjes trekken voor sinterklaas.

Het trekken van de lootjes kan het best in begin november gebeuren. Vanaf dit tijdstip heeft iedereen voldoende tijd voor de voorbereiding. Een cadeau kopen en een Sinterklaas gedicht maken vergt de nodige aandacht en tijd. Om te zorgen dat iedereen tijd heeft voor zijn leukste surprises en mooiste cadeau´s is elkaar de tijd geven essentieel. Gun elkaar deze tijd dan ook en wees er het liefst zo vroeg mogelijk bij. Om aan elkaars verwachtingen te kunnen voldoen is afspreken van een budget een echte aanrader. Wanneer je voor het trekken van de lootjes namelijk een budget voor het kopen van de cadeaus afspreekt kan er nog weinig misgaan en weet je zeker dat het gezellig blijft.

Nadat de lootjes getrokken zijn kan je uitnodigingen versturen in de vorm van een leuke Sinterklaaskaart. Veel plezier met de voorpret en heel veel succes met de lootjes en alvast een fijne pakjesavond toegewenst!