Sinterklaaskaart versturen

Een uitnodiging versturen voor 5 december of een kaart omdat je juist niet aanwezig kunt zijn op pakjesavond? Stuur dan een leuke Sinterklaaskaart. Naast de standaardkaarten waar ontzettend veel keuze in is kan je tegenwoordig ook kaarten online maken en laten versturen. Je hoeft de deur er niet voor uit. Handig en lekker makkelijk.

Sinterklaaskaart online maken en versturen

Uitnodiging voor pakjesavond versturen

Sinterklaas en de Pieten die vanaf half november weer in het land zijn laten vanaf dat moment weten waar en bij wie er dit jaar Pakjesavond gevierd gaat worden. De hulpsint zoekt hiervoor een mooie kaart uit en stuurt deze als uitnodiging naar iedereen die welkom is op 5 december. Wat zal de familie opkijken als ze de uitnodiging in de brievenbus aantreffen. Vanaf dat moment kan echt de voorpret beginnen. De verlanglijstjes zijn ingeleverd en over een Sinterklaasgedicht kan nagedacht worden.

Maak je eigen Sinterklaaskaart en pimp het zoals jij wilt

De keuze is reuze als het om feestkaarten gaat, ook voor de Sinterklaasperiode zijn er genoeg te kiezen. Naast de uitgebreide selectie gewone Sinterklaaskaarten heb je ook de mogelijkheid om je eigen Sintkaart online te maken. Deze kaarten kan je geheel naar eigen wens en smaak samenstellen en voorzien van foto’s en je eigen teksten. Je maakt zo in een handomdraai een leuke kaart en pimpt deze dan helemaal in de Sinterklaasstyle. Heb je geen inspiratie? Geen nood want er zijn leuke teksten en zelfs gedichtjes die je kunt gebruiken voor op je kaart. Als laatste kan je de kaart voorzien van een kader en verfraaien met wat Sinterklaasversieringen om het helemaal af te maken. Nu is je kaart klaar en kan je deze laten versturen naar de adressen van de opgegeven ontvangers.

Voeg wat extra toe en maak het zo nog specialer

Wil je de Sinterklaaskaart nog wat specialer maken dan kan je ook nog een leuke attentie meesturen. Cadeautjes als een chocoladeletter, een Sintballon of zelfs klein speelgoed lenen zich goed als extra verrassing. Verstuur je Sinterklaaskaart voor 20.00 uur en de kaart wordt dan zo snel mogelijk bezorgd door de postpiet.

Na ontvangst van de kaart is het aftellen naar 5 december. De cadeautjes worden gekocht en de Sinterklaasgedichten geschreven. Nog even en iedereen is klaar om samen Pakjesavond te vieren.