Verlanglijstje maken voor Sinterklaas

Sinterklaas is voor alle kleine kinderen natuurlijk het belangrijkste moment van het jaar. Er zijn veel cadeaus die de kinderen kunnen krijgen, er is veel lekker eten en drinken en vaak is het een gezellige sfeer met vrienden en familie. Wel is het belangrijk om op tijd te beginnen met het maken van een verlanglijstje. Veel producten zijn namelijk erg jaar zeer gewild en zijn dan ook vaak snel al uitverkocht. Daarom is het handig om in oktober, of ten laatste november, alvast goed te beginnen met nadenken wat er zoal beschikbaar is en wat leuk zou zijn om te krijgen. 

Tips voor een verlanglijstje maken

Waar een verlanglijstje maken ?

Tegenwoordig zijn er erg veel manieren om een verlanglijstje voor Sinterklaas te maken. Op internet zijn er erg veel methodes bijgekomen waarbij het een stuk eenvoudiger is geworden om een verlanglijstje te maken. Denk maar aan websites waarbij je alles in de cloud kunt opslaan. Je kunt deze lijst dan doormailen naar vrienden of familie die een cadeau moeten kopen voor jou of iemand anders.

Daarnaast zijn er websites waar het mogelijk is om lootjes te trekken en lijstjes in te voeren. Op deze website kunnen er namen ingevoerd worden van alle mensen die meedoen met het Sinterklaas cadeau. Vervolgens is het de bedoeling dat 1 iemand klikt. Dan worden er dus als het ware loodjes getrokken en worden er mensen aan elkaar gekoppeld. De mensen die aan elkaar zijn gekoppeld, moeten dan voor elkaar een cadeautje kopen. 

Ook op Sinterklaasfan.nl is een leuk verlanglijstje te vinden. In vullen en het kan zo in de schoen.

Tips en ideeën om het ideale verlanglijstje te creëren

Het vinden van het goede cadeau kan lastig zijn. Dit komt doordat iedereen altijd andere dingen op zijn of haar verlanglijstje heeft staan voor Sinterklaas. Sommige mannen zijn bijvoorbeeld gek op auto's en daarbij kun je het auto magazine cadeau geven. Anderen houden dan weer van wijn, of nog iets anders. Het is handig om altijd goed na te vragen wat hij of zij leuk vindt. Op deze manier is het mogelijk om er achter te komen wat nou het beste cadeau is om te kopen. Wanneer het toch erg moeilijk is om een keuze te maken, dan zijn er altijd wel wat standaard cadeaus die op een verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen komen. Een cadeaubon of kortingsbon voor een winkel in de buurt doet het altijd wel goed, maar ook wat geld kan soms overkomen als een saai of simpel cadeau. Op elk verlanglijstje staan andere dingen en daarom kan met geld de persoon zelf kiezen wat hij wilt kopen! 

TIP! >> Op zoek naar een website om inspiratie op te doen de leukste Sinterklaas cadeautjes voor je kids? Kijk dan snel op Allesoverkinderen.nl >> Inspiratie voor SInterklaascadeaus