Sinterklaasspelletjes

Vol verwachting klopt ieder jaar weer het hart van menig kind én volwassene. De sinterklaasperiode is in aantocht en om alvast in de stemming te komen zijn er tal van sinterklaasspelletjes die gespeeld kunnen worden.

Sinterklaas spelletjes

Online sinterklaasspelletjes

Het hele jaar door bestaat de mogelijkheid om online de leukste sinterklaas spelletjes te spelen. Puzzels, raadsels, speurtochten of zo snel mogelijk cadeaus inpakken, het aanbod is bijzonder uitgebreid. Bevaar de route die de Stoomboot ieder jaar weer aflegt en maak onderweg interessante stops om geschenken voor jong en oud te kopen. Online zijn spelletjes voor iedereen beschikbaar en te vinden. Van de allerjongsten tot de papa's en mama's, iedereen wordt op zijn of haar wenken bediend met een sinterklaasspel naar keuze. test

  Rolit Kratten spel Pakjes ruzie
  Help robot Piet Pakjes verzamelen Help Zwarte Piet met het lied
  Pakjesavond Pepernoot schieten Kado uitpakken
  Stoomboot stunter Zwarte Pieten spel Stoomboot machinist

Samen rond de tafel

Sinterklaasspelletjes zijn beschikbaar voor zowel (jonge) kinderen, als volwassenen. Van bordspelen tot uitgebreide online games waarin de Sint en zijn Pieten centraal staan, van pepernoten bakken tot het uitdelen van cadeaus. Het is zo gek niet te bedenken of het is in spelvorm beschikbaar. In de aanloop naar Pakjesavond is niets zo gezellig als met de kinderen een uitdagend en leerzaam bordspel te spelen. Zet een schaal kruidnoten, taai taai en warme chocolade melk op tafel en speel het spel om uit te vinden wie bijvoorbeeld de beste hulppiet is.

Sinterklaas stemming

Het spelen van een sinterklaas spel is de ideale voorbereiding op de komende sinterklaasperiode. Iedereen wordt vrolijk van Sinterklaas en de bijgaande lekkernijen. Als het einde van de zomer nadert, begint het bij menigeen al te kriebelen bij het zien van de eerste zakjes kruidnoten en chocoladeletters die in de supermarkten verschijnen. Bordspelen worden uit de kast gehaald en afgestoft, waarmee de voorpret officieel is begonnen. De echte Sinterklaasfans spelen hun favoriete spelen stiekem ook in hartje zomer en zijn het hele jaar door in een uitbundige sinterklaas stemming.

Beleef plezier met een sinterklaas spel

Tijdens het spelen van zowel een bordspel, als een online sinterklaas spel worden sinterklaasliedjes uit volle borst (mee)gezongen. Kinderen beleven een ideale voorbereiding op het echte werk als het zetten van een goed gevulde schoen en het meemaken van de Sinterklaasintocht. Ouders genieten van vrolijke en verwachtingsvolle kindergezichtjes en opa's en oma's worden nostalgisch van de familiebanden die in deze tijd van het jaar aangehaald worden. De optimale voorbereiding en het proeven van de échte sinterklaas stemming begint met het spelen van de leukste en meest gevarieerde sinterklaas spelen, zowel op tafel als op internet.

Spelletje insturen

Heb je zelf nog een leuke Sinterklaas spel of weet je iets anders en vind je dat dit ook thuis hoort op Sinterklaasfan.nl stuur dan snel een bericht. >> email sturen