Sinterklaasjournaal 2021

Het Elburger Sintjournaal. Deel kijken jullie mee? Alle afleveringen van het Sinterklaasjournaal zijn hier terug te kijken. Je hoeft dus niets te missen!
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 11

<Sinterklaasjournaal 2020 - deel 10
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 9
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 8
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 7
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 6
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 5
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 4
Sinterklaasjournaal 2020 - deel 3
Sintjournaal 2020 - deel 2Sintjournaal 2020 - deel 1

 


Sinterklaasjournaal Lespakket 2020

Ook dit jaar is er weer een Elburger Sintjournaal. Vanaf 9 november a.s. elke maandag, woensdag en vrijdag om 18.15 uur. Onder andere te zien op YouTube. en een flink aantal regionale omroepen. 🙂

Kinderen, maar ook veel ouders kijken er elk jaar weer reikhalzend naar uit. Het leukste journaal van Nederland, het Sinterklaasjournaal.

Regionaal worden er steeds meer leuke Sinterklaasjournaals gemaakt en dat is natuurlijk begrijpelijk gezien de koers die de NTR is gaan varen. Wij richten ons daarom op regionale initiatieven waarin wel echte Pieten meedoen, en zo hoort het ook natuurlijk want zonder Zwarte Piet is het Sinterkaasfeest niet compleet.

Het Elburger Sintjournaal is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren en dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit van de uitzendingen en de leuke verhaallijnen. Wat ze ook uniek maakt is het speciale lespakket voor scholen. Voor het vijfde jaar op rij kunt u genieten van de avonturen van Sinterklaas en zijn pieten in Elburg. Ook dit jaar met een uitgebreid lespakket voor de basisscholen in heel Nederland. ‘O kom er eens kijken’ bestaat uit 10 afleveringen van elk ongeveer 15 minuten.

Tips van de SintLeerzaam en leuk met lespakket voor scholen

Kinderen zien het journaal niet alleen thuis, want op school wordt er ook aandacht aan besteed met het speciale lespakket. Wat zit er zoal in het pakket? ,dit is het volgende: Dansjes met instructievideos – Ideeën voor aankomst op school – Kleurplaten – Teken en knutselideeen – Lessen voor onder- midden en bovenbouw.

>> Vraag hier het lespakket voor scholen aan


>> Vraag hier het lespakket voor scholen aan

 

Meer Sinterklaasjournaals met echte pieten

Naast in Elburg worden er meer regionale Sinterklaasjournaals gemaakt. Zo kunnen wij onderstaande journaals van harte aanbevelen omdat ze natuurlijk leuk zijn om naar te kijken en niet minder belangrijk omdat zwarte pieten er ook een rol in spelen.

Meer regionale Sinterklaasjournaals