Sinterklaasjournaal 2020

Kinderen, maar ook veel ouders kijken er elk jaar weer reikhalzend naar uit. Het leukste journaal van Nederland, het Sinterklaasjournaal.

Regionaal worden er steeds meer leuke Sinterklaasjournaals gemaakt en dat is natuurlijk begrijpelijk gezien de koers die de NTR is gaan varen. Sinterklaasfan.nl besteed daarom ook geen aandacht meer aan de NTR-variant. Wij richten ons op regionale initiatieven waarin wel Zwarte Pieten meedoen, en zo hoort het ook natuurlijk want zonder Zwarte Piet is het Sinterkaasfeest niet compleet.

Het Elburger Sintjournaal is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren en dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit van de uitzendingen en de leuke verhaallijnen. Wat ze ook uniek maakt is het speciale lespakket voor scholen. Voor het vijfde jaar op rij kunt u genieten van de avonturen van Sinterklaas en zijn pieten in Elburg. Ook dit jaar met een uitgebreid lespakket voor de basisscholen in heel Nederland. ‘O kom er eens kijken’ bestaat uit 10 afleveringen van elk ongeveer 15 minuten.

Leerzaam en leuk met lespakket voor scholen

Kinderen zien het journaal niet alleen thuis, want op school wordt er ook aandacht aan besteed met het speciale lespakket. Wat zit er zoal in het pakket? ,dit is het volgende: Dansjes met instructievideos – Ideeën voor aankomst op school – Kleurplaten – Teken en knutselideeen – Lessen voor onder- midden en bovenbouw.

>> Vraag hier het lespakket voor scholen aan


>> Vraag hier het lespakket voor scholen aan

 

Meer Sinterklaasjournaals met zwarte pieten

Naast in Elburg worden er meer regionale Sinterklaasjournaals gemaakt. Zo kunnen wij onderstaande journaals van harte aanbevelen omdat ze natuurlijk leuk zijn om naar te kijken en niet minder belangrijk omdat zwarte pieten er ook een rol in spelen.

Meer regionale Sinterklaasjournaals