Houten speelgoed: een origineel Sinterklaascadeau

Opzoek naar een origineel Sinterklaas cadeau? Kies dan voor houten speelgoed. Houten speelgoed is helemaal niet alleen iets van vroeger. Ook nu spelen kinderen nog graag met dit speelgoed. Houten speelgoed is zeer stevig waardoor het niet snel kapot gaat. Het gaat dus een zeer lange tijd mee. Je hebt veel soorten houten speelgoed, zoals blokken, gereedschapskisten of poppenwagens. Er is houten speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Dit speelgoed is beschikbaar voor ieders budget, dus er is een ruime keuze!

Houten speelgoed als Sinterklaascadeau

Blokken set

Koop bijvoorbeeld een mooie, houten blokken set voor Sinterklaas. Het is stevig speelgoed wat een lange tijd meegaat en dit is uiteraard een groot voordeel. De blokken zijn vaak voorzien van mooie kleuren en een laklaag, waardoor ze niet snel beschadigen. Met deze blokken kan urenlang gespeeld worden. Ze kunnen eindeloos opgestapeld worden. Er zijn ook blokkenspellen verkrijgbaar. Hiermee kan spelenderwijs geleerd worden. Bouw met de verschillende onderdelen de mooiste kastelen of ga opzoek naar de juiste vormen. Met een houten blokken set zit je altijd wel goed.

Houten poppenwagens

Een houten poppenwagen bestaat al heel erg lang, maar ook in deze moderne tijd is het nog een populair geschenk om cadeau te geven met Sinterklaas. Geef het bijvoorbeeld in combinatie met een mooie pop en bijbehorende accessoires. Een mooi geschenk en hiermee kan een kind urenlang speelplezier hebben. Er zijn natuurlijk ook poppenwagens van plastic beschikbaar, maar deze zijn vaak minder stevig. Ook heeft het niet het authentieke gevoel, wat een houten poppenwagen wel heeft. Ben je dus opzoek naar een origineel geschenk? Kies dan een houten poppenwagen.

Poppenhuis

Elk meisje droomt er wel van als ze jong is: een mooi en groot poppenhuis. Een houten huis vol schattige houten meubeltjes en daarnaast leuke poppetjes om ermee te spelen. Geef daarom een houten poppenhuis voor Sinterklaas. Laat je kind opgaan in zijn of haar fantasie. Met dit cadeau zijn zoete speeluren gegarandeerd. Vaak kan je ook verschillende uitbreidingsset kopen voor het huis. Bijvoorbeeld meubels voor de badkamer of de slaapkamer. Op die manier kan je je kind blijven verrassen met mooi, houten speelgoed voor Sinterklaas.