Bubbelen in een bruisend bad

Sinterklaas en zijn pieten zijn bijna weer in aantocht. Dit betekent dat de dagen in het teken staan van pepernoten, speculaas en niet te vergeten familie en vrienden. Hoe je het feest ook viert, er moet groots uitgepakt worden en daar horen stijlvolle sinterklaascadeaus bij. Neem nou luxe badartikelen. Dit zijn een van de leukste cadeautjes die je kunt krijgen en mag ook zeker niet ontbreken op je verlanglijstje. Bruisballen en badparels zijn helemaal hot op het moment en een ware verwennerij om in je schoen te ontvangen.

Luxe badartikelen als Sinterklaascadeau

Kleurrijke bruisballen

De bruisballen; ze zijn in een woord geweldig. Zodra je de bal in het water gooit, lost hij langzaam op en dat is prachtig om te zien. Het zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar ook de kleuren, vormen en maten laten je verrassen. Na het krijgen van zo een mooi exemplaar kun je niet wachten om het bad in te plonsen. Voor kinderen zijn deze ballen ook superleuk. Die vinden het al geweldig om te zien, laat staan om ermee te spelen in bad.

Bad parels voor een zijdezachte huid

Ook zijn badparels heerlijk om in te badderen. De balletjes zijn zowel geschikt voor in bad als voor in een voetbad. Voor een ontspannen bad kun je het beste twee parels gebruiken en voor een voetbadje is eentje genoeg. Door de olie die in de parel zit worden je voeten zijdezacht en eeltvrij. Het is natuurlijk ook leuk om de bruisballen en badparels te combineren met elkaar en als decoratie je badkamer te verrijken.

Luxe badartikelen voor een stijlvolle badkamer

Naast bruisballen en badparels zijn er nog veel meer luxe badartikelen die perfect dienen als sinterklaascadeau. Hoe leuk is het om een heerlijk badschuim met een matchende bodylotion in je schoen te krijgen? Je kunt natuurlijk ook een kant-en-klaar beautypakket weggeven, maar het is nog veel leuker om je cadeautje helemaal zelf samen te stellen met een leuke handdoek, een paar waxinelichtjes en een zeeppompje. Wie wilt zo een sinterklaascadeau nou niet!

Een origineel sinterklaascadeau

De luxe badartikelen zijn dus heel origineel als sinterklaascadeau. Ze zijn leuk voor in de schoen, voor in een surprise en voor op pakjesavond in de juten zak. De sint is er ook van gecharmeerd. Onze goedheiligman ziet er altijd piekfijn uit met de baard in de plooi en zijn gouden sieraden en zo is zijn badkamer ook; om door een ringetje te halen met stijlvolle producten en een heerlijke geur.