De Grote Sinterklaasfilm met Bram van der Vlugt in de hoofdrol

Bram van der Vlugt kruipt ook in 2020 weer in de huid van Sinterklaas en speelt de rol van de Goedheiligman in de Grote Sinterklaasfilm.

Net als vorig jaar zal er dit jaar weer een Sintfilm in de bioscopen te zien zijn, met dus in de hoofdrol Bram van der Vlugt als de énige echte Sinterklaas. 

Een tipje van de sluier

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Naast Bram van der Vlugt als Sinterklaas speelt Erica Terpstra de rol van Sinterklaas :)

De Film is vanaf 7 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Trailer De Grote Sinterklaasfilm