Een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor het hele gezin

Al 10 jaar de leukste manier om Sinterklaas te vieren! Editie 2018

Verbaas je kinderen en familie met deze unieke Video van Sint! Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kies je 2 onderwerpen per persoon. Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip.

Persoonlijke video boodschap van Sinterklaas

Je maakt het videobericht helemaal compleet door meerdere foto’s toe te voegen die tijdens het avontuur te zien zullen zijn. Daarnaast krijg je de optie om Sint te laten vertellen waar de pakjes verstopt zijn. Hierdoor sluit de video perfect aan op de rest van de avond.

Jouw eigen Video van Sint wordt geleverd als Download, zodat je deze overal kunt bekijken en bewaren op pc of laptop. Tijdens de bestelling krijg je daarbij de mogelijkheid om er een DVD bij te bestellen.

De afspeelduur van de video is ongeveer 12 minuten (afhankelijk van het aantal personen) en bevat ieder jaar een nieuw avontuur. Dit keer staat deze gloednieuwe 10 jaar jubileum editie helemaal in het teken van Magie en de toverkunsten van de Pieten!

Video van Sint 2016