Persoonlijke video van Sinterklaas

Al meer dan 12 jaar de leukste manier om Sinterklaas te vieren! Editie 2020

Verbaas je kinderen en familie met deze unieke Video van Sint! Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kies je 2 onderwerpen per persoon. Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip.

Persoonlijke video boodschap van Sinterklaas

Je maakt het videobericht helemaal compleet door meerdere foto’s toe te voegen die tijdens het avontuur te zien zullen zijn. Daarnaast krijg je de optie om Sint te laten vertellen waar de pakjes verstopt zijn. Hierdoor sluit de video perfect aan op de rest van de avond.

Jouw eigen Video van Sint wordt geleverd als Download, zodat je deze overal kunt bekijken en bewaren op pc of laptop. Tijdens de bestelling krijg je daarbij de mogelijkheid om er een DVD bij te bestellen.

De afspeelduur van de video is ongeveer 12 minuten (afhankelijk van het aantal personen) en bevat ieder jaar een nieuw avontuur. Dit jaar staat deze gloednieuwe editie helemaal in het teken van dieren!

Videoboodschap op DVD van Sint voor het hele gezin

Videoboodschap van Sint voor het hele gezin
De persoonlijke boodschap van de Sint op DVD, hoe leuk is dat. Let op: Als je de video op 5 december binnen wilt hebben, bestel deze dan vóór 1 december 2020. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op tijd een DVD te bestellen dan is het altijd nog mogelijk om de digitale download te kiezen. Dit is dezelfde video die je op DVD zou krijgen maar wordt dan aangeboden als download zodat je deze op je tablet of laptop kunt bekijken op pakjesavond. De download versie is ook nog op 5 december te bestellen.

Video van Sint 2020