Sinterklaas relatiegeschenken

De decembermaand is bij uitstek de maand waarin geschenken worden aangeboden aan zakelijke relaties. De tijd dat dit alleen met kerst werd gedaan behoort al jaren tot het verleden. Ook in de Sinterklaasperiode wordt het steeds populairder om relatiegeschenken weg te geven. Bekende voorbeelden zijn allerlei soorten lekkers zoals luxe chocoladeletters en marsepeinen creaties. Maar het kan ook anders. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciaal geschreven gedichten?

Sinterklaas relatiegeschenken

Bij de gezelligste oer-Hollandse traditie hoort een sinterklaaspakket als relatiegeschenk

De gezelligste maand is toch wel december met haar oer-Hollandse traditie; sinterklaas. In vrijwel ieder huishouden wordt op 5 december pakjesavond gevierd samen met familie en/of vrienden. De kou van buiten wordt al snel vergeten doordat de warme open haard aanstaat en er lekkere hapjes, drankjes en kaarsjes uit de kast worden gehaald. Ook voor bedrijven geldt deze trouwe traditie. Speciaal voor het sinterklaasfeest kun je je personeel of klanten verassen met originele sinterklaaspakketten als relatiegeschenken. Dit is een leuk extra'tje voor het personeel bovenop het traditionele kerstpakket. Het heerlijk avondje is gekomen!

Sinterklaaspakketten als relatiegeschenk is een ware trend

Een sinterklaaspakket is een trend in de zakelijke branche. Men kiest er steeds vaker voor om met sinterklaas een pakketje samen te stellen en dit dus doet in plaats van een kerstpakket. Dit is natuurlijk ideaal voor wat kleinere bedrijven of voor bedrijven waar de budgets minimaler zijn. Sinterklaas is een Hollands feest en dat moet gevierd worden!

Wie zoet is krijgt lekkers!

Speciaal voor deze gelegenheid hoort dus een pakketje met heerlijke lekkernijen waarmee je je personeel, stagiaires, vrijwilligers of relaties kunt verrassen. Daarom zijn sinterklaaspakketten als relatiegeschenk perfect om te geven. De pakketten zijn meestal gevuld met typische decemberartikelen zoals heerlijke speculaaskoeken, strooigoed, banketletters, chocoladeletters en pepernoten. Het kan ook nog veel origineler; denk bijvoorbeeld aan het boek en de zak van sinterklaas, een leuke gondel giftbox of gewoon een lekker Hollands blik met pepernoten en een speculaas likeurtje. Je kunt het zo gek niet bedenken en alles kun je zelf samenstellen. Wie zoet is krijgt lekkers zegt onze goedheiligman altijd.

Personaliseer je sinterklaaspakket

Het is ook mogelijk dat je je sinterklaaspakket personaliseert. Dit kun je doen met een klein kaartje met je logo en eigen tekst erop. Ook kun je stickers laten afdrukken en deze op de geschenkpakketten plakken. Voor als je helemaal uit wilt pakken kun je voor ieder personeelslid een gepersonaliseerd pakket laten maken met eigen naam en bijvoorbeeld een rijm.

Klein gebaar, groot geluk

Het sinterklaasfeest draait om het geven en nemen van cadeaus in de directe omgeving voor jong en oud. Daarom is dit een ideale gelegenheid om op deze wijze je relaties te laten zien dat je ze waardeert. De sinterklaaspakketten kun je makkelijk en snel online bestellen, dus het neemt geen uren tijd in beslag; klein gebaar, groot geluk. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij "Kerstpakketten idee" om inspiratie op te doen.

De hele maand december staat in het teken van gezelligheid. Na de Sinterklaasperiode breekt de tijd van Kerst aan. Vlak voor de Kerstdagen is het ook vaak de gewoonte om geschenken te geven, kerstpaketten bijvoorbeeld.