Sinterklaas nieuws 2021

Leuke nieuwtjes en bijzonderheden die in 2021 over het Sinterklaasfeest te melden zijn worden hier bekend gemaakt. Heb je ook wat interessants wat zeker hier niet mag ontbreken, neem dan vooral contact op met de redactie.

Sinterklaasintocht Elburg 2021

Vorig jaar gooide corona roet in het eten en ging het feest niet door maar dit jaar gelukkig wel. De Sinterklaasintocht in Elburg, één van de mooiste intochten in Nederland. Op zaterdag 13 november a.s. wordt in het sfeervolle middeleeuwse vestingstadje Elburg in het licht van de avondschemering Sinterklaas verwelkomd. Om 17.30 uur begint het programma in afwachting van de stoomboot met aan boord Sinterklaas ruim 200 prachtig uitgedoste pieten.

Eenmaal aangekomen in de haven van het sprookjesachtige Elburg gaat Sinterklaas van boord om een feestelijke rondtoer te maken op zijn trouwe paard en uiteraard vergezeld van vele blije pieten.

 

Inschrijving Sinterklaasbank 2021

Ook in 2021 is het mogelijk een aanmelding te doen voor gezinnen die kinderen hebben, die binnen de doelgroep vallen. Dit jaar kunnen zo maar liefst 6.000 kinderen blij worden gemaakt met hun allerliefste wenscadeau. Kinderen die anders naast de pakjesboot zouden vallen. Inschrijven is mogelijk door je aan te melden via de website van de Sinterklaasbank.. Mocht je een gezin weten waarvan jij denkt dat ze aanmerking komen dan kan je kijken op de site van de Sinterklaasbank voor de voorwaarden voor deelname. Dit is overigens het laatste jaar dat de Sinterklaasbank haar werk zal doen. Informatie over het hoe en waarom van het stoppen is te vinden op de website van de Sinterklaasbank.

Inschrijving Sinterklaasbank 2021 geopend

Sinterklaasfiguren van Playmobil

Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Naast Lego is Playmobil één van de bekendste soorten speelgoed. Inmiddels al 50 jaar in menig speelgoeddoos te vinden.

Wist je dat er ook Sinterklaassets gemaakt zijn? Sinterklaasfan.nl heeft een mooi overzicht hiervan gemaakt. Kijk maar eens hoe leuk deze zijn.

Playmobil Sinterklaasfiguren

-

 

-

 

-

 

-

 

-

 

Foto wedstrijd

Fotowedstrijd 2021

Vaders, moeders, opa’s en oma’s worden opgeroepen leuke foto's te maken tijdens de komende Sinterklaasperiode. Dit kan zijn tijdens een intocht maar ook natuurlijk thuis of ergens anders. Deze foto kan worden ingestuurd via email (info(at)sinterklaasfan.nl.

De leukste foto's worden gepresenteerd op Sinterklaasfan.nl en natuurlijk op Facebook. Wie doet ermee?

Mailen kan naar info(@)sinterklaasfan.nl

Bovenstaande foto is van Sander van der Wel