Welkom op Sinterklaasfan.nl
Dé enige echte fansite over Sinterklaas. Nederlands belangrijkste en leukste traditie. Hier is alles te vinden over het mooiste feest wat ons land kent

Word ook fan van Sinterklaas


Alles over Sinterklaas


 


Leuke Sint links


Sint Nicolaas

Volg ons op Facebook

Sinterklaasintocht Zwolle

Dit jaar is het weer zover, op de tweede zaterdag in november zal de grootste kindervriend van Nederland en België weer in Zwolle aankomen! Dan zal de jaarlijkse sinterklaasintocht plaatsvinden! De intocht valt te beleven in het hele centrum van Zwolle.

Zoals ieder jaar worden er die dag heel veel kinderen met hun ouders verwacht die Sinterklaas voor geen geld willen missen! Het word dus zeker en vast een dag om nooit te vergeten!

Een groot feest

Zoals gewoonlijk wordt het zoals elk jaar weer een groot kinderfeest, waar zelfs de grote kinderen en volwassenen mee van genieten! Wie kent niet al die Sinterklaasliedjes van vroeger en nu? Na de optocht met de boot zijn er zoals elk jaar op de sinterklaasintocht veel activiteiten gepland. Misschien heb jij wel een leuke tekening voor de Sint? En maak jij ook een leuke tekening voor zijn Pieten? Wie weet krijg je dan wel een geschenkje van de goede man? 

Vorig jaar was de intocht van Sinterklaas een echt succes, ook door de verschillende activiteiten die werden gepland zoals er waren: springen, stormbaanlopen, tekenen, jongleren, schminken en nog zo veel meer! Dit is een feest dat niemand mag missen en waar iedere Zwollenaar elk jaar weer naar uitkijkt! Het is een feestdag voor groot en klein.

Sinterklaasintocht Zwolle: veiligheid

Zwolle doet er uiteraard alles aan om de veiligheid te garanderen voor al die mensen die de intocht komen bezoeken. Maar moet het niet in de eerste plaats een reusachtig kinderfeest worden, waar de kinderen centraal staan? En net zoals vorig jaar en al de jaren daarvoor zal er alles aan gedaan worden om het weer een onvergetelijke dag te maken!

Sinterklaasintocht Zwolle: verkeersproblemen 

Zoals elk jaar bij de sinterklaasintocht in Zwolle zijn er ook de nodige verkeersproblemen. Vooral in de omgeving van de bruggen bij het Rodetorenplein moet er rekening gehouden worden met verkeersopstopping. Uiteraard worden de bruggen omhoog gedaan om de goede man en zijn Pieten te kunnen doorlaten. Door de goede tot heel goede organisatie van Zwolle worden er niet al te grote problemen verwacht. Eventjes wachten aan de brug is natuurlijk ook zo erg niet, als je al die blije gezichten kan zien van al die brave kinderen die al lang hebben gewacht op hun grote vriend. Waarschijnlijk komt er bij de meeste volwassenen ook een vleugje nostalgie boven bij het bekijken van Sinterklaas die in de boot voorbij vaart!

 

Sinterklaasfan.nl op facebook