Welkom op Sinterklaasfan.nl
Dé enige echte fansite over Sinterklaas. Nederlands belangrijkste en leukste traditie. Hier is alles te vinden over het mooiste feest wat ons land kent

Word ook fan van Sinterklaas


Alles over Sinterklaas


Video van Sint


Leuke Sint links


Sint Nicolaas

Volg ons op Facebook

Maak kennis met Vlog PietVlog Piet, nieuw in 201715-11-2017 - Dit jaar komt er wel een hele speciale Piet met Sinterklaas mee naar Nederland: namelijk de VlogPiet!

Via zijn social media kanalen als Facebook, Instagram en natuurlijk YouTube laat hij je dit jaar exclusieve –kindvriendelijke– beelden zien: dichterbij de Sint kwam je nog nooit! Zo zal VlogPiet een aantal Sinterklaas-gerelateerde onderwerpen behandelen in zijn studio op de Pakjesboot, maar maakt daarnaast ook vlogs tijdens activiteiten met Sinterklaas door Nederland. Misschien dat de Sint zelf ook wel even in de vlog verschijnt!

Tijdens bepaalde Sinterklaas-gerelateerde activiteiten in Nederland zal VlogPiet ook ècht live gaan, zoals bijvoorbeeld tijdens de intocht in Rotterdam, tijdens de intocht in Almere en in Amersfoort. Ook is VlogPiet nog een dag te vinden op de echte Pakjesboot-12 en is er op 1 december een heuse "VlogPiet's Bingo" in Almere.

Ook staan er op VlogPiet’s website genaamd VlogPiet.tv een aantal lekkere Sinterklaasrecepten en kun je vanaf 18 november tot en met 5 december alle video’s bekijken.

 

 


Sinterklaasfan.nl op facebook