Welkom op Sinterklaasfan.nl
Dé enige echte fansite over Sinterklaas. Nederlands belangrijkste en leukste traditie. Hier is alles te vinden over het mooiste feest wat ons land kent

Word ook fan van Sinterklaas


Alles over Sinterklaas


Video van Sint


Leuke Sint links


Sint Nicolaas

Volg ons op Facebook

Sinterklaasliedjes nog steeds populair



Sinterklaas in de studio




Sinterklaasliedjes, ze zijn van alle tijden. Want wat is er gezelliger dan voor het slapen gaan je schoen zetten en een liedje bij de open haard zingen, in de hoop dat de Sint of Piet ’s nachts door de schoorsteen komt en een cadeautje in jou schoen doet?

Waar vroeger vooral meegezongen werd met liedjes als “Rommel de bommel”, “Dag Sinterklaasje”, “Sinterklaas is jarig” en “Hop, hop, hop, paardje in galop”, is de huidige generatie meer bezig met populaire Sinterklaas muziek. Zwarte pietenbands en –zangers schieten de laatste 10 jaar als paddenstoelen uit de grond. Denk aan Coole Piet Diego of de hits van de club van Sinterklaas.

Lekker luisteren op Sinterklaas.fm

Sinterklaas.fm online liedjes luisteren

Omdat er honderden, zo niet duizenden Sinterklaasliedjes zijn, kan het niet missen dat er ook een radiostation is die enkel deze Sinthits draait: Sinterklaas.FM. Dit radiostation dat 1 maand per jaar live is, draait 24 uur per dag non-stop Sinterklaas liedjes. Van de bekende zangers als Coole Piet, maar ook van de grote artiesten zoals VOF de Kunst, Het Goede Doel en af en toe zelfs een kinderkoor die de vroegere sinterklaasliedjes ten gehore brengt.


Sinterklaasfan.nl op facebook