Welkom op Sinterklaasfan.nl
Dé enige echte fansite over Sinterklaas. Nederlands belangrijkste en leukste traditie. Hier is alles te vinden over het mooiste feest wat ons land kent

Word ook fan van Sinterklaas


Alles over Sinterklaas


Video van Sint


Leuke Sint links


Sint Nicolaas

Volg ons op Facebook

Pakjesboot op DelfsailSint nieuwjaarsduik


foto: Astrid Mellema/RTVNoord

De Pakjesboot was van 29 juni t/m 3 juli te zien in de haven van Delfzijl. Tijdens het nautische evenement Delfsail was de stoomboot te bewonderen te midden van vele statige tall-schips. Het leuke van Delfsail is dat het ondanks de groote toch allemaal beloopbaar is. Je kunt bij elk schip komen en als het mee zit er ook op. Ook kan je met veel schepen mee om een tochtje te varen, dit was ook mogelijk op de Pakjesboot. Op de foto's is goed te zien dat er geen gebrek aan belangstelling was. Wat wil je ook, dit was was natuurlijk een unieke kans om aan boord te komen van de enige echte stoomboot van Sinterklaas.

Nogmaals de Pakjesboot in de haven van Delfzijl
Foto: Zakina

En waar was Sinterklaas dan?De Pakjesboot was niet in Sinterklaassfeer uitgedost maar meer in de steil van het feest waarop het te zien was. Sinterklaas is niet waargenomen maar wij vermoeden wel dat de Sint in de buurt moet zijn geweest. Kan ook bijna niet anders want wie wil nou niet zo'n prachtig evenement mee maken?

Heeft u ook foto's van de Pakjesboot op Delfsail? >> neem contact op


Sinterklaasfan.nl op facebook