Sinterklaas fansite

Kadotip 2013 persoonlijke Video van Sint !

Video van Sint actiecodeSPANJE – Sinterklaas heeft samen met al zijn pieten het leukste Sinterklaaskado van 2013 bedacht! Een persoonlijk dvd bericht voor ieder kind en ouder in Nederland, ingesproken door de Sint zelf. Video van Sint.

Via de website www.videovansint.nl vult u met behulp van het digitale formulier de gegevens in van uw kind(eren). Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn/haar lievelingseten of een favoriete bezigheid zoals knutselen, fietsen of ponyrijden. Sinterklaas gaat de persoonlijke videoberichten inspreken tot eind november.

De filmpieten nemen alles op en zetten het vervolgens op dvd. Om er voor te zorgen dat ieder kind het videobericht op tijd ontvangt heeft de Sint wel uw hulp nodig. Hij doet daarom een oproep aan alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s om snel naar de website te gaan en de gegevens op tijd in te vullen.

Jan Smit in Video van Sint


Bestel nu via Sinterklaasfan.nl met een korting van €. 2,50
gebruik daarvoor onderstaande link en vul tijdens de bestel- procedure deze kortingscode in:
SF8GPK2D

>>
Bestel nu snel met korting op: www.videovansint.nl


Naast persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een nieuw actie. Dit jaar lijkt de grote verrassing voor Sint helemaal in de soep te lopen, totdat er hulp komt uit onverwachte hoek... Namelijk van niemand minder dan de bekende Volendammer, Jan Smit ! 

Mijter Sponsors


 Gedichten generator