Video van Sint

SPANJE – Sinterklaas heeft samen met al zijn pieten het leukste Sinterklaaskado van 2014 bedacht! Een persoonlijk dvd bericht voor ieder kind en ouder in Nederland, ingesproken door de Sint zelf. Video van Sint.

Video van Sint

>> Bestel Video van Sint 2014

Via de website www.videovansint.nl vult u met behulp van het digitale formulier de gegevens in van uw kind(eren). Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn/haar lievelingseten of een favoriete bezigheid zoals knutselen, fietsen of ponyrijden. Sinterklaas gaat de persoonlijke videoberichten inspreken tot begin december.

Bestel de dvd

De filmpieten nemen alles op en zetten het vervolgens op dvd. Om er voor te zorgen dat ieder kind het videobericht op tijd ontvangt heeft de Sint wel uw hulp nodig. Hij doet daarom een oproep aan alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s om snel naar de website te gaan en de gegevens op tijd in te vullen.

Naast persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een nieuw actie. Vorig jaar leek de grote verrassing voor Sint helemaal in de soep te lopen, totdat er hulp kwam uit onverwachte hoek... Namelijk van niemand minder dan de bekende Volendammer, Jan Smit !

Video van Sint met Jan Smit

Vanaf begin oktober is het mogelijk een Video van Sint te bestellen. Via onderstaande bestellink kom je op de website van VideovanSint.

>> Bestel Video van Sint 2014


Sinterklaasfan.nl op facebook