Sinterklaas fansite

Mijter Laatste Sinterklaas nieuws op Sinterklaasjournaal

Sinterklaasjournaal
Diewertje Blok is een enthousiaste presentatrice die al aardig wat jaartjes, vol enthousiasme het Sinterklaasjournaal presenteert. Maar wat is het Sinterklaasjournaal precies en wanneer is het weer op de TV?

Nieuws en achtergrondinformatie, tot aan de verjaardag van Sinterklaas.
Dit biedt het Sinterklaasjournaal van de NPS. Wil je weten wat Sinterklaas dagelijks meemaakt? Dan moet je beslist naar het journaal over Sinterklaas kijken. De eerste uitzending zal plaatsvinden halverwege november en eindigt met op de verjaardag van Sinterklaas. Ook is de intocht van Sinterklaas in Nederland een opgenomen in het journaal.

Het Sinterklaasjournaal is heel realistisch in beeld gebracht waardoor de kinderen het helemaal opgaan in het uiteindelijke Sinterklaas feest. De verschillende problemen waar Sinterklaas mee te maken krijgt zorgt voor vele discussies op school en de kinderen zullen aan de buis gekluisterd zitten wanneer het Sinterklaasjournaal weer van start gaat. Probeer in de gaten te houden wanneer het Sinterklaasjournaal weer op TV is. Op deze manier weet je zeker dat de kinderen geen uitzending van het Sinterklaasjournaal hoeven te missen en kunnen ze de verschillende problemen en verhalen van Sinterklaas prima volgen.

Mijter SponsorsSinterklaas liedjes Sinterklaas journaal kijken Uitzendinggemist

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Sinterklaas liedjesSinterklaasjournaal via het internet


Mis je een uitzending van het Sinterklaasjournaal? Dat is geen probleem. De meeste uitzendingen van het Sinterklaasjournaal zijn gemakkelijk terug te kijken via het internet waardoor de kans klein is dat er ook maar een uitzending hoeft te worden gemist.

Om geen uitzending te missen kun je het beste terecht bij Uitzendinggemist.nl Via deze website kun je naast het laatste nieuws ook de laatste uitzendingen bekeken. Deze kindvriendelijke site zorgt voor een totale Sinterklaas beleving.

Voor extra informatie kunnen zowel de ouders als de kinderen het best terecht op http://sinterklaasjournaal.ntr.nl.

Op zaterdag 17 november a.s. is er van vanuit Roermond een extra lange uitzending van het Sinterklaasjournaal die bestaat uit een live verslag van de intocht 2012.

Namens Sinterklaasfan.nl, veel plezier!

Gedichten generator